dissabte, 26 de novembre del 2011

Concert d' Ensamble Moxos


Tots els que formem part de la història del Sant Ignasi sabem que el Saló d'Actes només s'omple al complet per actes importants com els concerts de Nadal, la graduació a final de curs o el dia del lliurament dels Mèrits Esportius. Tot i així, ahir a les 8 del vespre, tot i no ser cap d'aquests actes, el saló es va tornar a omplir. I és que el concert de presentació del tercer CD del grup bolivià Ensamble Moxos ho mereixia.

El concert va durar 1 hora i mitja i es van intercalar cançons amb unes explicacions de la història i la dinàmica del grup. Aquest grup està format íntegrament per nois i noies de Bolívia que tenen entre 14 i 22 anys i ells mateixos es construeixen els instruments i es fan la vestimenta dels concerts. El jesuïta i professor José Montobbio, missioner a Bolívia, va convidar al grup a l'escola i van tenir un gran èxit.

El concert era gratuït tot i que també es podia comprar CDs per un valor de 15€ i fer donacions. Barcelona és només una ciutat de les 10 que inclou la seva gira europea  per presentar el tercer CD. El grup torna a actuar avui a les 19h a l'Auditori del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.


Aquí us deixo amb un vídeo d'ahir:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada