dimecres, 30 de novembre del 2011

Recollida de joguines

La recollida de joguines nova organitzada per 3r d’ESO ha estat tot un èxit. S’han recollit un total de 24 caixes de joguines a estrenar (11 pel centre Sant Jaume de Badalona  i 13 per l’associació Nou Quitxalles de l’Hospitalet). S’ha recollit moltíssim material esportiu, jocs de taula i puzzles, així com també joguines de 0 a 3 anys, peluixos, nines, cotxes, manualitats, construccions, joc simbòlic, dos telescopis, un microscopi i fins i tot un cavall de cartró.
Gràcies a la col•laboració dels 28 alumnes de 3 d’ESO que han realitzat la recollida s’ha superat la quantitat de joguines recollides en edicions anteriors. I això només ha estat possible gràcies a la resposta decidida i generosa de moltíssimes famílies de l’escola.
També hi ha fet molt la participació de les professores Carme Bartomeu, Geni Duch i Maria Pintó, així com de Mercedes Tapia i del personal de manteniment que han facilitat en tot moment tot allò que es necessitava  per a dur a terme la recollida durant els dos dies de campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada