diumenge, 15 de gener del 2012

El CSIF deixa escapar 3 punts

Ahir el CSIF va viatjar fins a Les Borges Blanques per enfrontar-se a Les Garrigues F.C.  El partit va acabar 5-1, resultat que deixa un mal regust de boca a l'equip de Sarrià.

Tot i el fred que feia a l'hora de començar el partit (4 graus) les noies del Sant Ignasi es van avançar al marcador amb un gol d'Adriana. La primera part va estar molt disputada i en una jugada de l'equip local la pilota va acabar al fons de la xarxa i els dos equips se'n van anar amb un empat a la mitja part.
La segona part va ser un recital per l'equip del pla de Lleida i un malson per les noies de Franc Carbó. Les Garrigues va sortir del vestidor amb les piles recarregades i el segon gol no va tardar en arribar. Un conjunt de rebots i ensopegades entre la portera i la defensa i la pilotava novament va acabar al fons de la xarxa de Bea Raventós.
Les Garrigues tenien el partit on volien i van saber treure'n profit. Van continuar atacant i el Sant Ignasi cada vegada més cansat es veia incapaç de sortir del seu propi camp. Els últims 10 minuts van arribar els dos últims gols.

Amb aquest partit el Sant Ignasi baixa un lloc en la classificació i passa a ser tretzè. El proper diumenge juguen a casa a les 10 contra el Santa Eulalia Ronçana, novenes en la classificació.