dilluns, 2 de gener del 2012

Tornar a jugar a l'estadi del col·legi

El divendres 23 de desembre va tenir lloc al "nou estadi del Sant Ignasi" un gran i històric esdeveniment futbolístic de "les velles glòries". La promoció 84-85 va retar a la del 85-86 a un partit de futbol per recordar els enfrontaments entre aquestes dues promocions d'anys enrere.

Tots dos equips tenien una gran il·lusió per tornar a jugar al camp on quan eren petits havien xutat tantes pilotes i havien tingut tantes "batalletes". Tot i així, es van trobar un estadi diferent, més modern. Un camp pintat, amb grades i des de fa 3 anys de gespa.

El partit va acabar 2-2 amb dues parts de 20 minuts, dues més de 15 minuts i una tanda de penalts per desempetar.  Tot i així el resultat va ser el que menys va importar ja que gràcies a aquest partit es van tornar a veure vells amics que feia 25 i 26 anys que no es veien. El col·legi va unir a aquests antics alumnes com ja ho havia fet feia anys enrere i es va reafirmar el que molts saben: les amistats de les escoles són especials, úniques, diferents i autèntiques com les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada